nieuws

Jubileumshow bij Pater in De Klomp

Geen categorie

Het 30-jarig bestaan van Landbouw- en Mechanisatiebedrijf Pater – De Klomp wordt op vrijdag 6 en zaterdag 7 maart aanstaande gevierd met een wervelende jubileumshow. De bezoekers kunnen tijdens die dagen de nieuwste producten zien op het gebied van onder andere tractoren, landbouwwerktuigen, reinigingsmachines en autolaadkranen.

Jubileumshow bij Pater in De Klomp

Pater is dealer van tal van vooraanstaande merken zoals de Oostenrijkse Case IH en Steyr tractoren, Alto reinigingsmachines en Terex|Atlas autolaadkranen.

Pater – De Klomp groeide in de afgelopen jaren in snel tempo uit van een eenmanszaak tot een fullservice organisatie met meer dan elf medewerkers. Van laswerk, het maken van stalinrichtingen en het repareren van tractoren breidde het haar taken gestaag uit tot een professioneel opererend landbouw- en volwaardig carrosseriebouwbedrijf.

De tweede specialisatie, de carrosseriebouw, kwam net na de eeuwwisseling op gang. Grondlegger Rijk Pater: “De groei had in 2001 de uitbreiding van een tweede, nog grotere werkplaats tot gevolg. Met hogere en bredere deuren, waardoor sinds die tijd ook veewagens kunnen worden gerepareerd.

Door de ruimtelijke mogelijkheden en de vakbekwaamheid van de medewerkers werd de vraag naar carrosseriebouw­producten steeds groter. Pater: “Daar zijn we op in gesprongen. Beide werkplaatsen zijn daar nu prima voor ingericht. En met behulp van geavanceerde apparatuur kunnen we de meest uiteenlopende opdrachten realiseren.

Tijdens de jubileumshow wordt tevens tal van interessante acties gehouden. De voorjaarsacties van tractorenfabrikanten Case IH en Steyr en de inruilactie van Alto reinigingsmachines zijn er daar enkele van.

Openingstijden vrijdag: van 10 tot 22 uur en zaterdag van 10 tot 17 uur. Plaats van handeling: Trapjesweg 11 in De Klomp. Voor meer informatie over de jubileumdagen: www.pater-deklomp.nl.

Reageer op dit artikel