nieuws

Industrial Maintenance 2009

Geen categorie

Van 21 tot en met 23 april 2009 vindt in Ahoy Rotterdam de vakbeurs Industrial Maintenance plaats. Het evenement biedt de bezoekers een actueel en compleet overzicht van alles op het gebied van onderhoud.

Industrial Maintenance 2009

Dè ontmoetingplaats voor onderhoudsprofessionals

Op de beursvloer tonen ruim 300 exposanten uit de branche een uiteenlopend aanbod van producten en diensten.

Bezoekers kunnen zich uitgebreid laten informeren over de laatste ontwikkelingen en kunnen deelnemenl aan diverse nevenactiviteiten zoals een arbeidsmarktcongres, de NVDO Maintenance Masterclasses, het EPC Matchmaking en verschillende seminars.

Openingstijden: dinsdag en woensdag is de beurs open tot 20.00 uur, op donderdag zelfs tot 22.00 uur. Om de files bij een avondbezoek te vermijden, biedt de organisatie de bezoekers op dinsdag en woensdag tussen 17.00 en 18.00 uur een gratis broodje en drankje aan.

Nadere informatie: www.industrialmaintenance.nl.

Reageer op dit artikel