nieuws

Hyundai R 210 LC-7A voor De Gier – Benschop

Geen categorie

Van der Spek Vianen BV heeft opnieuw een nieuwe rupsmobiele graafmachine geleverd aan Loon- en Grondverzetbedrijf De Gier BV in Benschop.

Hyundai R 210 LC-7A voor De Gier – Benschop

Na eerst Kobelco graafmachines gekocht te hebben bij Van der Spek Vianen BV is er ditmaal voor het eerst een nieuwe Hyundai rupsmobiele graafmachine aangeschaft: een 21 tons Hyundai R 210 LC-7A.

De Hyundai is op wens van De Gier uitrust met alle functies zodat er veel verschillende aanbouwdelen aan de machine gemonteerd kunnen worden, zoals een sorteergrijper of trilblok. Tevens is de machine voorzien van extra verlichting op de cabine aan voor- en achterzijde en heeft over de gehele lengte treeplanken.

Voor de aandrijving van de Hyundai R250LC-7A staat een Cummins QSB6.7 turbodiesel met een inhoud van 6.7 liter paraat. Uiteraard voldoet deze motor aan de nieuwste Tier III emissie-eisen en levert een vermogen van 154pk.

Naast de verhuur van grondverzetmachines zijn de activiteiten van De Gier BV het aannemen en uitvoeren van cultuurtechnische werken en grond, weg, en waterbouwkundige werken. Hierbij komen zeer uiteenlopen opdrachten voor, variërend van grootschalige infrastructurele werken, de aanleg c.q. inrichting van natuur- en/of recreatiegebieden, de uitvoering van bodemsaneringen en sloopprojecten tot het aanleggen van groot- en kleinschalige bedrijfsterreinen, paden, terrassen, tuinen en beschoeiingen.

Reageer op dit artikel