nieuws

Hyundai presenteert 87 ton zware frontshovel

Geen categorie

Na de 30 ton zware HL 780 – 7A wiellader die Hyundai in 2006 op de Intermat introduceerde, gevolgd door de 80 ton zware graafmachine meer recent, komt de Koreaanse fabrikant nu met de 87 ton zware R 800 – 7A FS frontshovel.

Hyundai presenteert 87 ton zware frontshovel

Deze zware mijnbouwmachine de R 800 – 7 A FS wordt aangedreven door een 368 kW (497 pk) Cummins diesel. De eerst R 800 LC -7 A graafmachine is verkocht aan Steenkorrel en zal één dezer dagen in gebruik worden genomen. Deze machine is geleverd door Van der Spek in Vianen. Hyundai levert de HL 780 – 7A wiellader, door middel van een OEM (Official Equipment Manufacturer) afspraak, eveneens aan Case Construction Equipment. Bij Case heeft de machine de typeaanduiding 1221 E.

Voor meer informatie:www.vanderspek.nl en www.hyundai.eu

Reageer op dit artikel