nieuws

Een IHI 80 VX voor Kees Calis

Geen categorie

Kees Kalis Grondwerk & Machineverhuur uit Eemnes heeft uit handen van Folkert Smeets, vertegenwoordiger bij Barend Kemp, een nieuwe IHI 80 VX binnendraaier in ontvangst genomen.

Een IHI 80 VX voor Kees Calis

Deze 8,0 ton wegende rupsgraafmachine is onder andere voorzien van slangbreukbeveiliging, hamer/sorteerfunctie inclusief rotatiefunctie, extra werkverlichting, treeplank, drie bakken en bedrijfsbelettering. Deze binnendraaier heeft een moderne motor volgens de TIER III specificaties met een vermogen van circa 59 pk en een opbreekkracht van 43,7 kN. De variabele pompopbrengst zorgt voor veel kracht en souplesse.

Kees Calis Grondwerk & Machineverhuur uit Eemnes heeft een ruim assortiment aan grondverzetmaterieel. Het bedrijf verhuurt graafmachines vanaf 700 kilogram tot 8 ton. mini- en midishovels en schrankladers. Calis levert ook zand, grond en grind.

Nadere informatie: Barend Kemp.

Reageer op dit artikel