nieuws

Drie nieuwe Volvo shovels voor Niek Konijn BV

Geen categorie

Kort geleden zijn er drie nieuwe Volvo shovels afgeleverd bij Loon- & Verhuurbedrijf Niek Konijn BV in de Wijdewormer. De levering betreft tweemaal een Volvo L 50 E en eenmaal het type L 70 F.

Drie nieuwe Volvo shovels voor Niek Konijn BV

Dit waren de laatste twee Volvo L 50 machines die Kuiken BV in Nederland heeft geleverd.

De nog steeds uitbreidende vraag in de verhuur van machines met machinist, maakte deze investering noodzakelijk. De machines zijn via een andere tak van de Konijn divisie, namelijk Konijn Bouwmachines BV, gekocht en in de eigen werkplaats klaar gemaakt voor het werk in de verhuur.

De machines van Loon- & Verhuurbedrijf Niek Konijn BV worden ingezet voor alle voorkomende werkzaamheden in de aannemerij, zoals wegenbouw, woningbouw, overslag, sloop en saneringen. Het werkgebied waar de machines worden ingezet, is hoofdzakelijk het westen van het land, het gebied tussen de steden Den Helder, Almere, Utrecht en Rotterdam.

De machines kunnen worden uitgerust met allerlei hulp- en aanbouwstukken, zoals schudbakken, hijsarmen, stenenklemmen – onderdelen welke ook los gehuurd kunnen worden.

Reageer op dit artikel