nieuws

Aanmelding Dag van de Bouw tot 1 april mogelijk

Geen categorie

Op zaterdag 6 juni 2009 vindt voor de vierde keer de Dag van de Bouw plaats. Bouwbedrijven die zijn aangesloten bij Bouwend Nederland kunnen zich tot 1 april aanmelden.

Aanmelding Dag van de Bouw tot 1 april mogelijk

De Dag van de Bouw maakt onderdeel uit van de imagocampagne ‘De Bouw maakt het’. Doel is het publiek kennis te laten maken met de vele, soms onverwachte aspecten van de bedrijfstak door het opstellen van leuke, spraakmakende, bijzondere bouwlocaties. Bouwbedrijven kunnen op de eerste zaterdag in juni nieuwsgierig publiek kennis laten nemen van werken, maar kunnen het evenement ook aangrijpen om zakelijke relaties, mogelijke opdrachtgevers en anderen gericht uit te nodigen.

De drie eerdere edities van de Dag van de Bouw hadden louter tot doel het publiek nader kennis te laten maken met de bouw als transparante bedrijfstak door gewoon zoveel mogelijk locaties open te stellen. Dit jaar streeft de organisatie ernaar het thema duurzaamheid op de bouwlocaties onder de aandacht te brengen. Dat kan variëren van verantwoord materiaal gebruik tot duurzame energiezuinige huizen als eindproduct.

Bouwend Nederland ziet in de 4e editie een extra uitdaging, omdat sinds het najaar van 2008 de economische situatie drastisch is veranderd en de bouw stevig onder druk is komen te staan. De organisatie ziet de Dag van de Bouw daarom meer dan ooit ook als uithangbord voor de sector om te laten zien waartoe men in staat is.

Aanmelden kan via de website www.dagvandebouw.nl bij de rubriek nieuwsberichten en bij de rubriek deelnemers.

Reageer op dit artikel