nieuws

25e Volvo met onderhoudscontract voor Gebr. Pothuizen

Geen categorie

Voor het vervoer van meubels heeft Expeditiebedrijf Gebr. Pothuizen uit Culemborg onlangs hun 25e Volvo in ontvangst genomen. Net als op de andere Volvo Trucks van het bedrijf is ook op de nieuwe FM trekker een reparatie- en onderhoudscontract afgesloten.

25e Volvo met onderhoudscontract voor Gebr. Pothuizen

Voor eind mei volgen nog eens drie Volvo’s van hetzelfde type. Vooral de relatie met Volvo Trucks-dealer Autobedrijf Van Dijk uit Culemborg was voor Pothuizen reden opnieuw voor Volvo te kiezen.

Expeditiebedrijf Gebr. Pothuizen beschikt over 32 trucks en 55 vaste medewerkers. Het familiebedrijf bestaat sinds 1892; toen als sigarenhandel en bodedienst tussen Culemborg en Utrecht. Momenteel bestaan de activiteiten voornamelijk uit meubeltransport van fabriek naar winkel.

Reparatie- en onderhoudscontract
Net als op alle andere Volvo-trucks in het wagenpark is ook op de nieuwe FM een reparatie- en onderhoudscontract afgesloten. Onder dit Volvo Gold Contract valt al het preventief onderhoud en alle reparaties aan het chassis. Noodzakelijke reparaties worden direct uitgevoerd en periodiek onderhoud en keuringen volgens het Volvo-serviceschema. De betrouwbaarheid van de voertuigen wordt gewaarborgd door het gebruik van originele Volvo-onderdelen gemonteerd door gekwalificeerde monteurs. Volvo neemt daarmee zorg uit handen van de klant. Die kan daardoor tijd vrijmaken om zich met de bedrijfsvoering en andere zaken bezig te houden. Wagenparkbeheerder van Gebr. Pothuizen, Janno van Aalst is blij met de reparatie- en onderhoudscontracten: “De servicecontracten geven me de zekerheid dat alles goed is geregeld en de trucks altijd in goede conditie zijn.”

Goede relatie
De nieuwe Volvo FM trekker met 340 pk is verder uitgerust met I-Shift; Volvo’s automatisch schakelende versnellingsbak. Van Aalst is niet alleen enthousiast over de nieuwe truck, ook over zijn relatie met Volvo-dealer Autobedrijf Van Dijk uit Culemborg spreekt hij vol lof: “Onze contacten met Autobedrijf Van Dijk gaan terug tot 1989 toen wij onze eerste Volvo FM7 aanschaften. Van Dijk levert ons een total business solution in optima forma. De relatie zou ik kortweg als super willen betitelen.”

Voor meer informatie: www.volvotrucks.nl

Reageer op dit artikel