nieuws

Werklust: raamcontract voor levering reservedelen

Geen categorie

Op 12 februari heeft Werklust Holland BV een nieuw raamcontract afgesloten met de Defensie organisatie in Lettele voor de levering van reservedelen.

Werklust: raamcontract voor levering reservedelen

Deze reservedelen worden volgens een raamcontract over een periode van drie jaar geleverd.

De delen zijn nodig om de ‘universele bouwmachines’, geleverd in 1993 en 1994, indien nodig te voorzien van nieuwe onderdelen.

Het centrale magazijn in Lettele zorgt voor de nodige voorraad voor deze Werklust Bouwmachines. Als de vraag door een uitzending groter wordt of als de minimum voorraad is bereikt, zal Defensie via het nieuwe raamcontact tegen de afgesproken voorwaarden en levertijden snel een bestelling bij Werklust Holland BV plaatsen. Voorheen moest altijd offerte worden opgevraagd wat de nodige vertragingen met zich meebrengt.

Het raamcontact voorziet in circa 50 veel gevraagde artikelen. Tevens is er een mogelijkheid nieuwe onderdelen in het meerjarige raamcontract onder te brengen. De stiptheid van levering zal hierdoor nog groter kunnen worden.

Nadere informatie: www.mindef.nl en www.werklust.nl.

Reageer op dit artikel