nieuws

Vroom bestelt vier Werklust WG 40 E’s

Geen categorie

Binnenkort breidt Vroom Funderingstechnieken BV zijn machinevloot uit met vier nieuwe Werklust WG 40 E’s.

Vroom bestelt vier Werklust WG 40 E’s

Vroom Funderingstechnieken BV heeft op dit moment 30 Werklust wielladers aan het werk. Het bedrijf zet de wielladers in voor ondersteunende werkzaamheden rond de heistellingen. Met een laag gewicht en veel vermogen zijn het bij uitstek machines die in de bouwput goed uit de voeten kunnen.

Vroom Funderingstechnieken heeft Werklust Holland BV opdracht gegeven voor het produceren van vier nieuwe Werklust WG 40 E’s. Aan deze bouwmachines moeten de nodige modificaties worden aangebracht en een breed scala aan uitrustingstukken worden meegeleverd zoals een hijsjip, puinbak en speciale zware palletvorken.

Andere opties die opgebouwd worden zijn: achteruitrijcamera, extra contragewicht, roetfilter, lastmoment- en slangbreukbeveiliging, W3 beveiliging inclusief voertuigvolgsysteem, luchtcompressor op de motor inclusief toebehoren.

De Werklust WG 4 0E’s worden na opbouw gespoten in de bedrijfskleur van Vroom Funderingstechnieken bv. De laatste WG 40 E wordt in juni afgeleverd.

Reageer op dit artikel