nieuws

Twee IHI IC100 rupsdumpers voor Varekamp

Geen categorie

Varekamp Grondverzet BV uit Tinte heeft uit handen van Wouter Spaan, vertegenwoordiger bij Barend Kemp BV, twee IHI IC100 rupsdumpers in ontvangst genomen.

Twee IHI IC100 rupsdumpers voor Varekamp

Deze 13,2 ton wegende rupsdumpers op 750 millimeter rubberen rupsen zijn uitgevoerd met een verhoogde laadbak met hydraulische klep. Het laadvermogen komt door deze aanpassing op 12.000 kilogram.

De ongekende terreineigenschappen, de automatische rijsnelheid schakeling en de Hydro Statische Transmissie maken de IC100 rupsdumper een genot om mee te werken. Met een groot motorvermogen van 249 pk en een rijsnelheid van maximaal 12 km/uur zijn deze rupsdumpers een uitstekende uitbreiding voor Varekamp.

Varekamp bestaat uit Gebr. Varekamp VOF en Varekamp Grondverzet BV. De onderneming richt zich voornamelijk op het agrarische loonwerk, grondverzetwerkzaamheden, verhuur van grondverzetmaterieel en de aanleg van waterbassins.

Nadere informatie: www.barendkemp.nl.

Reageer op dit artikel