nieuws

Nog een Hyundai R 500 LC-7A voor Van der Ven

Geen categorie

Van der Spek Vianen leverde onlangs opnieuw een nieuwe Hyundai af bij Van der Ven in Brakel. Ditmaal werd de tweede Hyundai R 500 LC-7A in gebruik genomen. De eerste draait bij Van der Ven al sinds 2007 naar volle tevredenheid.

Nog een Hyundai R 500 LC-7A voor Van der Ven

Naast deze machine draaien er vele soorten en maten Hyundai’s bij Van der Ven, van een minigraver van 1,5 ton tot de nu geleverd 50 tonner. In totaal zijn er meer dan tien Hyundai’s actief in het machinepark van het bedrijf.

Zoals alle Hyundai’s is ook deze 50 tonner gespoten in de bedrijfskleur en daarmee gelijk herkenbaar als een Van der Ven machine.

Voor de aandrijving van de Hyundai R 500 LC-7A draagt een 10,8 liter Cummens QSM turbo diesel 6 cilinder met 239kw zorg. De machine is uitgerust met een 7060 millimeter lange monogiek en een 3380 millimeter lange lepelsteel waaraan een hydraulische snelwissel is gemonteerd.

Uiteraard zijn op de rupsgraafmachine alle functies aanwezig voor het aansluiten van de vele werktuigen die Van der Ven gebruikt voor alle voorkomende grond, sloop-,en saneringswerkzaamheden. Naast deze werkzaamheden is het bedrijf ook actief op het gebied van infrastructuur, groenvoorziening en bouwprojecten.

Nadere informatie : Van der Spek Vianen BV.

Reageer op dit artikel