nieuws

Nieuwe Werklust WG 18 E voor Van Leussen

Geen categorie

Goed voorbeeld doet goed volgen. Arwin Breunis heeft enkele jaren geleden het bedrijf overgenomen van zijn schoonvader Henk van Leussen en bouwt het gestaag verder uit. Van Leussen heeft het bedrijf oorspronkelijk opgezet als loonbedrijf. Het loonwerk is in de loop der jaren uitgebreid met grondverzetwerk, sloopwerk, asbest verwijdering, bestratingen, bronbemaling, transport en afvalcontainer service.

Nieuwe Werklust WG 18 E voor Van Leussen

De activiteiten van Van Leussen zijn breed en divers. De meeste opdrachten bevinden zich in de straal van 30 kilometer rondom Dalfsen, echter door hun diversiteit aan werkzaamheden wordt het werkgebeid ook steeds groter.

Eppe van Leussen is de wielladermachinist die al meer dan 40 jaar zeer bedreven is in het wielladerwerk. De Werklust wiellader wordt door Eppe ingezet bij het loonwerk, grondwerk, sloopwerk, bestratingen etc. Het uitvlakken van grond verzorgt Eppe met veel vakkundigheid. Eppe van Leussen is enthousiast over de Werklust machines. “We willen een goede en sterke machine, met goed zicht op het werk en een goede service”.

Al eerder schafte van Leussen een nieuwe Werklust WG 18 E aan. Hoewel deze machine goed bevalt is Eppe van Leussen direct enthousiast over de verbeterde besturing. De proportionele drukopbouw geeft een nog soepeler stuurkarakter.

Vele Werklusten hebben in het verleden hun weg gevonden richting Dalfsen: VL 1700, WG 30, WG 25, WG 18 A, WG 18 B, WG 18 C, WG 18 D en nu de tweede WG 18 E.

Nadere informatie: Werklust Holland BV.

Reageer op dit artikel