nieuws

Mechanisatie 3-daagse bij De Blaauw in Sneek

Geen categorie

Mechanisatiebedrijven de Blaauw BV houdt 5, 6 en 7 maart 2009 een mechanisatie 3-daagse in haar vestiging in Sneek.

Mechanisatie 3-daagse bij De Blaauw in Sneek

De Blaauw is Doosan Dealer voor de provincie Friesland. Het dealerschap Kubota mini’s en midi’s betreft de drie noordelijke provincies: Groningen, Friesland en Drenthe. Daarnaast verkoopt men eveneens de Schäffer knikladers die geïmporteerd worden door Cees Berkhof uit Renswoude. Binnen het landbouwmaterieel wordt de lijst aangevoerd door de New Holland tractoren.

De Blaauw Mechanisatiebedrijven kent een historie van meer dan 85 jaar. Op dit moment zwaait Johannes de Blaauw (53), de derde generatie, de scepter. Zijn zoon Tjerk (28) is verkoopadviseur voor het grondverzetmaterieel. De onderneming heeft drie vestigingen in Sneek, Hemelum en Heerenveen; de eerste twee voor landbouwmaterieel, de derde voor landbouw en grondverzet. De Blaauw heeft 35 man personeel.

Foto’s zijn van de show november 2008 in Heerenveen.

Reageer op dit artikel