nieuws

Intermat 2009: anticiperen op economisch herstel

Geen categorie

Van 20 tot en met 25 april 2009 komen alle belangrijke marktspelers op het gebied van materieel en equipment bijeen op de Intermat 2009 in Parijs, het grootste internationale evenement voor de bouwsector dit jaar. Al 1.300 exposanten zijn ingeschreven, een stijging van 10% vergeleken bij de vorige beurseditie in 2006.

Intermat 2009: anticiperen op economisch herstel

Intermat 2009 beschikt over 350.000 vierkante meter expositieoppervlakte, waarvan 10.000 vierkante meter buitenterrein voor demonstraties van materieel. Er zijn 1.300 exposanten, waarvan 70% internationaal. De beurs bevat acht landenpaviljoens: Algerije, China, Engeland, India, Italië, Korea, Spanje, de USA. Naar verwachting komen er meer dan 200.000 bezoekers, waarvan 45% internationaal.

Maryvonne Lanoë, beursmanager van de Intermat, is tevreden met de vooruitzichten: “Ondanks de huidige moeilijke economische omstandigheden toont deze sector een sterke wilskracht voor het herstel van de economische situatie. Deelnemers van de Intermat investeren voor de lange termijn en vertrouwen op de toekomst: op drie maanden voor beursaanvang, telt het aantal exposanten een stijging van 10% ten opzichte van de vorige beurseditie in 2006.”

Vertegenwoordiging in Nederland
In Nederland wordt de Intermat 2009 vertegenwoordigd door Comexposium Nederland. Bezoekers kunnen hier een gratis uitnodiging voor de Intermat aanvragen. Tevens kunnen geïnteresseerden hier terecht voor alle vragen met betrekking tot deelname en bezoek aan de beurs. Exposium Nederland beschikt onder meer over inschrijfdossiers, uitnodigingen, marktinformatie, reis- en verblijfmogelijkheden en marktinformatie.

Meer beursinformatie is te vinden op: www.intermat.fr.

Reageer op dit artikel