nieuws

Een Merlo Roto 40.25 MCSS voor Melis Middelburg

Geen categorie

Wie in Zeeland wat te hijsen heeft komt al snel bij Kraanverhuur Melis Middelburg BV terecht. Deze, middelgrote, in de provincie hoofdstad Middelburg gevestigde kraanverhuurder, levert in de regio Zeeland telescoopkranen, mobiele torenkranen en verreikers inclusief bedienend personeel.

Een Merlo Roto 40.25 MCSS voor Melis Middelburg

Melis werkt in de regio Zeeland voor bouwbedrijven, overheden, industrie en particulieren.

Om de klanten nog beter van dienst te kunnen zijn is eind 2008 het machinepark uitgebreid met een Merlo Roto 40.25 MCSS verreiker uitgerust met 2 tons lier, personenwerkbak, hydraulische jib, vorkenbord en afstandsbediening. Deze verreiker met 25 meter giek en kantelcabine is multifunctioneel inzetbaar, met Lier als “mini”kraan, met werkbak als hoogwerker of met vorkenbord om materiaal te verplaatsen.

Door de compacte afmetingen en de snelle opsteltijd is deze alleskunner uitermate geschikt voor het draaiende houden van menig bouwproject.

De Merlo 45.21 MCSS is uitgevoerd in de bedrijfskleuren van Kraanverhuur Melis Middelburg en is afgeleverd door Merlo dealer Abemec BV die via veertien service vestigingen in Nederland instaat voor service en onderhoud van de geleverde machines.

Reageer op dit artikel