nieuws

Doosan DX 255 LC voor Jan Hes uit Castricum

Geen categorie

Jan Hes BV uit Castricum heeft een Doosan DX255LC aangeschaft. Begin februari werd de machine door Les Lommers BV uit Edam afgeleverd op een groot project van Hes bij het waterwingebied in de duinen bij Castricum.

Doosan DX 255 LC voor Jan Hes uit Castricum

De Doosan van Jan Hes werd in de werkplaats van Les Lommers voorzien van een CW4 hydraulische snelwisselaar, sloophamer- of sorteergrijperaansluiting, automatisch vetsmeersysteem van Lincoln en een gereedschapskist tussen de rupsen.

Voor het werken met een verlengarm werd er een omschakelfunctie op de extra functie en de bakfunctie gezet. Op de lepelsteel en het ballastblok is een camerasysteem opgebouwd met een LCD kleurenmonitor in de cabine.

Uiteraard is de machine geleverd met een kraanboek ten behoeve van hijswerk. Bij de machine werd een nieuwe 1770 liter bak en een kantelbak van Beco aangeschaft.

Reageer op dit artikel