nieuws

BIA benoemd vier Komatsu Utility partners

Geen categorie

BIA, exclusief importeur van Komatsu in Nederland, heeft een viertal partners opgenomen in haar nieuwe netwerk voor de levering en het onderhoud van Komatsu Utility materieel, de compacte machines met een eigen gewicht tot maximaal 11 ton.

BIA benoemd vier Komatsu Utility partners

De nieuwe BIA Komatsu Utility partners voor Nederland zijn: • Elbers Mechanisatie BV in Varsselder en Drempt (Gld.) • Landbouwmechanisatiebedrijf Veldman BV te Mariënheem (Ov.) • MTH Machine Techniek te Hoogeveen (Dr.) en • Weidenaar Mechanisatie Techniek te Tijnje (Fr.).

Door de locale partners wordt het Komatsu Utility materieel in nauwe samenwerking met BIA verkocht en onderhouden. Met deze samenwerking brengt BIA en de Utility partner de verkoop & service dichterbij de klant. Het Utility materieel bestaat uit compacte wielladers, mini-, en midigraafmachines, verreikers, schrankladers en graaflaadcombinaties.

In de nabije toekomst zullen in meerdere provincies Bia Komatsu Utility partners worden benoemd, waardoor een landelijke dekking ontstaat. BIA blijft, vanuit haar hoofdvestiging in Zutphen, het landelijke aanspreekpunt voor de verkoop en het onderhoud van het complete Komatsu gamma.

Elbers Mechanisatie
Elbers Mechanisatie is een landbouwmechanisatie bedrijf met twee vestigingen, Varsselder en Drempt. Het bedrijf is actief in de agrarische sector, overheden en tuinders, groene sector, industrie en tuin & park. Meer informatie: www.elbersmechanisatie.nl Tel: 0315-640456.

Veldman
Landbouwmechanisatiebedrijf Veldman kent haar oorsprong in 1985. Gestart als landbouwmechanisatie bedrijf heeft Veldman zich in de loop der jaren eveneens gespecialiseerd in de groentechniek en industrie. Een enthousiast en ervaren team levert en onderhoud machines voor de landbouw, tuin & park en industrie. De onderneming is COM-keur gecertificeerd Meer informatie: www.lmbveldman.nl Tel: 0572-351979.

MTH Machine Techniek
MTH Machine Techniek is actief in tuin & park en golf, industrie en landbouwmechanisatie. MTH adviseert, verkoopt en onderhoudt gebruiksspecifieke machines. Het bedrijf is COM-keur gecertificeerd. Meer informatie: www.mthmachinetechniek.nl Tel: 0528-269160.

Weidenaar Mechanisatie Techniek
Weindenaar Mechanisatie is specialist in tuin & park, landbouwmechanisatie, intern transport, reinigingsmachines en systemen. Het bedrijf is COM-keur gecertificeerd. Meer informatie: www.weidenaar.nl Tel: 0513 – 571372.

Meer informatie: www.bia-bv.nl.

Reageer op dit artikel