nieuws

Beelen in de spotlights op RTL7

Geen categorie

In de uitzending van RTL Transportwereld (RTL7) van zondag 1 maart om 18.25 kan de kijker kennis maken met de recyclingactiviteiten van de Beelen Groep.

Beelen in de spotlights op RTL7

Beelen is niet alleen actief op het gebied van sloopwerkzaamheden. Recycling, containerservice, het inzamelen van bedrijfsafval en de levering van bouwstoffen maken tegenwoordig een belangrijk deel uit van de werkzaamheden van de Beelen Groep.

In de uitzending krijgt de kijker een goede indruk van de werkzaamheden van de onderneming op dit gebied. Er wordt getoond hoe het inzamelen van bedrijfsafval en bouw- en sloopafval in zijn werk gaat. Beelen heeft daarvoor de beschikking over een groot assortiment aan rolcontainers, afzetcontainers en perscontainers.

Met de containerauto’s, portaalarmauto’s en vuilnisauto van Beelen gaat het materiaal naar één van de recyclinglocaties. Daar wordt het afval gescheiden en verwerkt tot schone en herbruikbare bouwstoffen. In de uitzending is te zien hoe het scheiden en verwerken in zijn werk gaat. De recyclinglocaties van Beelen zijn gelegen aan het water en hebben een eigen laad- en loskade.

Het programma wordt op zondag 1 maart aanstaande uitgezonden op RTL 7 om 18.25. De herhaling van RTL Transportwereld is zaterdag 8 maart om 17.30.

Foto: Recyclinglocatie die Beelen begin dit jaar in gebruik heeft genomen.

Reageer op dit artikel