nieuws

Kraan te water in Zierikzee

Geen categorie

Brandweer en ambulance kwamen vrijdagochtend in Zierikzee in actie nadat een machinist met zijn kraan in de stadsgracht was gevallen. De kraan werd gebruikt om de stadsgracht uit te baggeren. Door nog onbekende oorzaak raakte de kraan, die op een ponton stond, uit balans en kantelde de stadsgracht in. De machinist wist zichzelf uit zijn […]

Kraan te water in Zierikzee

Brandweer en ambulance kwamen vrijdagochtend in Zierikzee in actie nadat een machinist met zijn kraan in de stadsgracht was gevallen.

De kraan werd gebruikt om de stadsgracht uit te baggeren. Door nog onbekende oorzaak raakte de kraan, die op een ponton stond, uit balans en kantelde de stadsgracht in.

De machinist wist zichzelf uit zijn benarde positie te bevrijden en werd door toegesnelde omwonenden opgevangen. Of de man verwondingen aan zijn avontuur heeft overgehouden was vrijdagmorgen nog niet bekend.

Bron (tekst en foto): PZC

Reageer op dit artikel