nieuws

Workx Enschede verhuist naar nieuwe locatie

Geen categorie

Op 22 september verhuist Workx de vestiging materieelverhuur in Enschede naar een nieuwe locatie aan de Strootsweg 22a in Enschede. Het bedrijf verruilt h het oude pand aan de Veilingstraat voor een grotere en modernere locatie.

Workx Enschede verhuist naar nieuwe locatie

Door uitbreiding van de werkzaamheden en het assortiment groeide de vestiging van Workx in Enschede uit haar jasje, en ging het bedrijf op zoek naar een nieuw pand. Dat werd gevonden aan de Strootsweg 22a aan de rand van het Havengebied.

Het nieuwe pand beschikt over een groot opslagterrein, waardoor nog meer materieel direct leverbaar is. Door de verhuizing wordt ook de bereikbaarheid sterk verbeterd vanwege de ligging aan de rondweg en nabij de snelweg.

Reageer op dit artikel