nieuws

Winnaars 12 Mooiste Trucks verkiezing bekend

Geen categorie

Zoals elk jaar organiseerde Transport Online ook dit jaar weer de 12 Mooiste Trucks Verkiezing. BouwMaterieel.nl riep haar lezers eerder deze maand op om de inzendingen te beoordelen. Aan deze oproep is massaal gevolg gegeven: Transport Online meldt dat er dit jaar méér dan 8000 stemmen zijn uitgebracht.

Winnaars 12 Mooiste Trucks verkiezing bekend

De absolute winnaar is Hugo Commandeur geworden. Hij eindigde met een gemiddeld eindcijfer van 6.7 op de eerste plaats, gevolgd door Joris Smits en Wim Selderijk die respectievelijk tweede en derde werden.

In totaal zijn er twaalf winnaars. Zij krijgen alle twaalf een plaats op de Transport Online kalender 2009 die binnenkort verkrijgbaar is.

Uiteindelijk werden er 54 foto’s ingezonden door chauffeurs en bedrijven. Er werden in totaal maar liefst meer dan 8000 stemmen uitgebracht op alle foto’s.
Transport Online is tevreden met de verloop van de verkiezing van dit jaar: “Ja,ik denk dat we dit jaar terechte winnaars hebben. Wij gaan nu de kalender 2009 samenstellen zodat deze binnenkort besteld kunnen worden.” aldus Esther van der Wal, eigenaar van Transport Online.

De complete lijst van winnaars is hier te vinden.

Reageer op dit artikel