nieuws

Wallaard Noordeloos zet Volvo EW 140 C in

Geen categorie

In de eigen blauwe huisstijlkleur van het bedrijf werkt tegenwoordig een van oorsprong Volvo-gele graafmachine EW 140 C hard aan diverse werkzaamheden voor Wallaard Noordeloos BV. Deze zuinige Volvo graafmachine is er eentje uit de nieuwe C-serie en bevalt prima.

Wallaard Noordeloos zet Volvo EW 140 C in

Wallaard Noordeloos bestaat uit drie dochterondernemingen, Aannemersbedrijf Wallaard Noordeloos BV, Wallaard Groen BV en Bouwbedrijf Wallaard Noordeloos BV.

Wallaard biedt een veelzijdige dienstverlening aan en houdt zich bezig met werkzaamheden in de grond-, weg- en waterbouw, civiele betonbouw en in de aanleg en onderhoud van groenvoorzieningen. Wallaard ontwerpt en bouwt zelf houten, stalen en betonnen bruggen. Maar men kan bij Wallaard ook terecht voor het ontwerpen en aanleggen van skatebanen.

Wallaard heeft onlangs een Volvo EW 140 C aan het materieelpark toegevoegd. Met deze mobiele graafmachine wordt een grote hoeveelheid en diversiteit aan werkzaamheden verzet. Momenteel is de mobiele graafmachine EW 140 C aan het werk in de Stromenbuurt in Alphen aan den Rijn. Hier wordt de machine ingezet bij een reconstructie van de buurt met betrekking tot riolering, bestrating en groenvoorziening.

De machinist, Kees Holster, kan goed met de zuinige EW140C uit de voeten en is blij met de extra ruimte die de nieuwe Volvo Care Cab biedt. De nieuwe cabine heeft extra been- en voetruimte waardoor hij nog makkelijker kan werken. Bovendien is de cabine voorzien van meer glas waardoor Kees een beter zicht heeft naar boven en beneden.

Uiteraard is de nieuwe EW140C graafmachine net als al het andere materieel van Wallaard gespoten in de blauwe kleur die bij het bedrijf hoort.

Meer informatie is verkrijgbaar bij Volvo leverancier Kuiken NV.

Reageer op dit artikel