nieuws

Vierde Hyundai op een rij voor Spelt Nieuwveen

Geen categorie

Met de aflevering van een nieuwe Hyundai HL 760-7A laadschop door Van der Spek Vianen bij Spelt Nieuwveen is het aantal Hyundai’s op vier gekomen.

Vierde Hyundai op een rij voor Spelt Nieuwveen

Al eerder werden een 30-tons Hyundai R 290-7 rupsgraafmachine geleverd voor het beladen van de eveneens door Van der Spek geleverde Kleemann MR 122Z puinbreker. Een Hyundai R 250-7A werd geleverd voor het sorteerwerk bij de sorteerinstallatie. Bij dochterbedrijf Fokker-Oomen in Bussum is een R 250-7A geleverd voor het uitvoeren van onder meer sloopwerken.

De ruim 18 tons laadschop is voorzien van een 6,7 liter Tier III Cummins motor met 217Pk.
Bij Spelt zal hij worden ingezet bij alle voorkomende werkzaamheden bij de op de locatie staande puinbreek- en sorteerinstallatie. De uitkiphoogte onderkantbak van ruim 3 meter is zeer gemakkelijk voor het beladen van bunker van de sorteerinstallatie en containers die beladen worden voor het afvoeren van de verschillende gesorteerde producten.

De Hyundai is geleverd met een snelwissel zodat er snel gewisseld kan worden tussen de verschillende bakken en palletvorken.

Reageer op dit artikel