nieuws

Twee Volvo allround wielladers voor Damsteegt

Geen categorie

Onlangs breidde G.M. Damsteegt BV uit Oud-Alblas zijn machinepark uit met twee allround Volvo wielladers uit de F-serie.Kuiken vertegenwoordiger René van Dam overhandigde de sleutels van de nieuwe aanwinsten aan Martien Damsteegt, eigenaar van het bedrijf.

Twee Volvo allround wielladers voor Damsteegt

Met een verhuurvloot van meer dan 140 machines mag G.M. Damsteegt zich een grote verhuurder noemen. Bemand en onbemand grondverzetmaterieel wordt ingezet voor diverse werkzaamheden van evenzo diverse opdrachtgevers.

G.M. Damsteegt BV heeft naast de vele rups- en mobiele graafmachines, dumpers, wielladers, verreikers en baggermateriaal ook een honderdtal medewerkers in dienst. Het bedrijf is niet alleen actief op het gebied van verhuur van machines, maar heeft ook een aanneemtak in de grond-, weg- en waterbouw. Het plaatsen van bruggen, sloot- en baggerwerkzaamheden, bouwrijp maken van terreinen voor nieuwbouw projecten en het verrichten van sloop- en heiwerkzaamheden, het is allemaal dagelijkse kost.

Martien Damsteegt vindt veiligheid en milieu van groot belang, het bedrijf is dan ook voorzien van het felbegeerde VCA* certificaat, hetgeen inhoudt dat alle machines voldoen aan de wettelijke veiligheids- en milieueisen en daarvoor ook jaarlijks worden gekeurd door de deskundige instanties. “Het is van groot belang voor onze klanten en voor ons dat we werken met betrouwbaar materieel”, zegt Martien. “Daarom werken we ook al heel wat jaren met Volvo’s. Ook nu hebben we weer geïnvesteerd in twee nieuwe Volvo wielladers. De Volvo wielladers draaien inmiddels een aantal weken en bevallen goed. De machines laten ons niet in de steek en kunnen iedere klus makkelijk aan. De klanten zijn tevreden, wat wil je nog meer”, besluit Martien Damsteegt.

Reageer op dit artikel