nieuws

Ritchie Bros. veiling: 24 – 26 september, Moerdijk

Geen categorie

Van woensdag 24 tot vrijdag 26 september vindt aan de Mark S. Clarkelaan 21 – Haven M530, Moerdijk / Zevenbergen één van de wereldwijd bekende Ritchie Bros. industriële veilingen plaats.

Ritchie Bros. veiling: 24 – 26 september, Moerdijk

Tijdens dit evenement worden meer dan 2900 gebruikte machines geveild. Het gaat hierbij om een zeer uitgebreide range aan bouwmachines, bestratingsmaterieel, vorkliften, verreikers, graafmachines, dumpers, sloopapparatuur, trekkers, landbouwvoertuigen, vrachtwagens, wielladers, bosbouwmaterieel, trailers, generatoren en veel meer.

Geïnteresseerden kunnen op maandag 22 september (van 08,00 tot 17,00 uur) het aanbod keuren. Een actuele lijst (Pdf-formaat) van de machines die geveild worden, is hier te vinden.

Bedrijven die machines willen verkopen nemen contact op met Ritchie Bros. Auctioneers, Mark S Clarkelaan 21 – Port of Moerdijk, Haven M530 – 4671 RK Zevenbergen – tel.: 0168-39.22.00 – fax: 0168-39.22.50.

Ritchie Bros. Auctioneers – het grootste industriële veilingbedrijf ter wereld – organiseert meer dan 175 openbare veilingen per jaar zonder minimum of vastgestelde prijzen in Noord-Amerika, Europa, Azië, Australië en het Midden Oosten. Ritchie is beursgenoteerd op de effectbeurzen van New York (NYSE) en Toronto (TSX).

Reageer op dit artikel