nieuws

Metselbedrijf Project Rotterdam kiest voor Dieci

Geen categorie

Metselbedrijf Project Rotterdam, kortweg MPR, heeft onlangs een nieuwe roterende Dieci 45.21 verreikers in gebruik genomen.

Metselbedrijf Project Rotterdam kiest voor Dieci

Deze machine, met een maximale hefhoogte van 21 meter en een echte capaciteit van 4500 kilogram wordt door MPR ingezet voor alle voorkomende werkzaamheden en is daarom met veel aanbouwdelen afgeleverd: een 4,2 meter brede manbak, zwevende palletlepels, jib met lier en hijshaak.

Vooral de onlangs vernieuwde cabine en de nieuwe stillere motor, een minimum aan elektronica en de bewezen hoge capaciteit van de machine waren voor MPR argumenten om Dieci mee te wegen in hun keuze voor een nieuwe roterende verreiker. Mede door de goede ervaringen van collega-bedrijven en de snelle levertijd van Dieci en importeur Hansan Bouwmachines viel de uiteindelijke keuze van MPR op Dieci.

Reageer op dit artikel