nieuws

Manitour 2008

Geen categorie

Vrijdag 26 en zaterdag 27 september hield de Franse fabrikant Manitou de tweede editie van haar Manitour. Een mooie gelegenheid om ook nog eens stil te staan bij de vijftigste verjaardag van de marktleider verreikers wereldwijd.

Manitour 2008

In Gorinchem waren beide dagen meer dan vijftig machines tentoongesteld voor de bouwwereld, de landbouw en de industrie. Het beursoppervlak was groter dan twee jaar geleden. De dealers van Manitou konden hun klanten op een eigen plek in de hallen ontvangen. Van te voren hadden ze een groot aantal persoonlijke uitnodigingen rondgestuurd, die er voor zorgden dat zowel op vrijdag als op de dag erna, niet alleen kwantitatief maar ook kwalitatief de juiste mensen op kwamen dagen. Op het buitenterrein waren diverse demonstraties. Beide dagen werden druk bezocht door klanten en hun machinisten.

Nadere informatie: www.manitou.com.

Reageer op dit artikel