nieuws

Keestrack Frontier voor Smit Bulldozerverhuur

Geen categorie

Van Bemmel Machine Import BV uit IJsselstein leverde onlangs een nieuwe Keestrack Frontier rupsmobiele 3 fractie schudzeef af aan firma Smit Bulldozerverhuur uit Oostvoorne.

Keestrack Frontier voor Smit Bulldozerverhuur

De zeef werd afgeleverd bij de E.C.C.V te Europoort, een van de grootste overslagterminals in de Rotterdamse haven. Op deze locatie worden ertsen afgezeefd met een soortelijk gewicht van 2.500 – 3.000kg/m3. Gekozen werd voor de Keestrack Frontier vanwege zijn stalen platenband bunker.

De nieuwe Keestrack Frontier van Smit Bulldozerverhuur wordt aangedreven door een watergekoelde Deutz dieselmotor van 125pk. De zeefbox is 4.500 millimeter lang en 1.800 millimeter breed en is hydraulisch in hoogte verstelbaar. De transportband van de grove fractie heeft een lengte van 5.000 millimeter, terwijl de beide zijbanden (fijn en middenfractie) zelfs 8.650 millimeter lang zijn. De fijn fractieband is 1.000 millimeter breed
Het eigen gewicht van deze nieuwe Keestrack Frontier bedraagt 29 ton.

Nadere informatie: Van Bemmel Machine Import BV.

Reageer op dit artikel