nieuws

Jeroen Chatrou in de race voor Global Cotech Award

Geen categorie

Jeroen Chatrou van Autobedrijf J. Janssen Helmond BV is door Renault Nederland uitgeroepen tot de beste Cotech (Coördinator Techniek) van alle Nederlandse Renault-dealers.

Jeroen Chatrou in de race voor Global Cotech Award

Vorig jaar heeft Renault Nederland met zware praktijkexamens en theoriegedeeltes de Cotech gecertificeerd. Alle toen gediplomeerde Cotechs konden nu deelnemen aan deze wedstrijd waarbij de resultaten van de praktijkexamens eveneens meetelde en bovendien nog eens 25 pittige vragen. Begin november vertegenwoordigt Jeroen Chatrou Nederland tijdens mondiale technische wedstrijden waarbij Renault de beste Cotech van de wereld kiest.

Jeroen Chatrou, Chef Werkplaats van J. Janssen Helmond, had de eerste plaats niet verwacht: ‘Ik wist dat ik het goed gedaan had, maar ik had geen idee hoe de anderen het er vanaf hadden gebracht.’

Met zijn overwinning – waarvoor hij de Cotech Award, een certificaat, een bos bloemen ontving en een rijvaardigheidstraining – laat Jeroen Chatrou tachtig collega-monteurs van andere Nederlandse Renault-dealers achter zich.

De tweede prijs ging naar Rudy de Laat van Renault-dealer Arend Eindhoven en de derde prijs was voor Alfred van Droffelaar van dealer Herwers in Doetinchem. Op 4, 5 en 6 november mag Jeroen Chatrou zich in Parijs bewijzen bij de strijd om de Global Cotech Award tussen Renault-technici uit heel de wereld.

Reageer op dit artikel