nieuws

Hyundai R 320-7A voor Martens

Geen categorie

Door Van der Spek’s dealer MZ-Equipment BV uit Elsoo (Limburg) is bij Martens BV een nieuwe Hyundai R 320-7A afgeleverd.

Hyundai R 320-7A voor Martens

De nieuwe 33-tons is door MZ-Equipment BV – dealer voor het gehele programma van Hyundai machines in Limburg voor Van der Spek Vianen – afgeleverd op één van de slooplocaties waar Martens BV op dit moment actief is. Daar is hij gelijk ingezet voor het uitbreekwerk van fundaties. Bij dit project komen de vele liters die de hydraulicapompen opbrengen goed van pas.

De Hyundai R 320 LC-7A is uitgerust met een Cummins 8,3 liter QSC 6-cilinder turbodieselmotor met common-rail inspuiting en deze levert 240 Pk bij 1750 omw/min en voldoet uiteraard aan de laatste Tier-III emissie eisen

Uiteraard zijn op de rupsgraafmachine alle functies aanwezig voor het aansluiten van de vele sloopwerktuigen die Martens BV heeft voor alle voorkomende grond, sloop-, en saneringswerkzaamheden.

Reageer op dit artikel