nieuws

Evax levert Hyundai 140 W-7A aan Waterschoot

Geen categorie

Loonbedrijf Waterschoot uit Hoogeloon aan het werk met een door Evax geleverde Hyundai 140 W-7A. Op de foto wordt de mobiele machine ingezet om de slootkanten aan de Ganzestaartsedijk in Duizel op te schonen.

Evax levert Hyundai 140 W-7A aan Waterschoot

Om deze machine optimaal inzetbaar te maken is hij door Evax voorzien van de nodige opties zoals een complete hydraulische functie inclusief maaikorffunctie, giekvering, Nokian banden, centrale smering en een camera op het contragewicht.

Evax in Duizel verkoopt sinds kort niet alleen nieuwe en gebruikte landbouw- en grondverzetmachines, maar is nu ook actief op de recyclingmarkt. Het bedrijf levert voor deze branche horizontale en verticale shredders, mobiele Whole Tree chippers, voorbrekers en naverkleiners. Ook voor chippers en boomscharen, trommelzeven, shredders, complete stationaire sorteersystemen en composteringsmachines kan men bij Evax terecht.

Reageer op dit artikel