nieuws

Dubbele primeur voor Damsteegt

Geen categorie

G.M. Damsteegt uit Oud-Alblas heeft als één van de eerste firma’s onlangs een Nagano hoogwerker in combinatie met een Kato HD 820 aangeschaft.

Dubbele primeur voor Damsteegt

Damsteegt die als verhuurder met meer dan honderd eenheden op de markt aanwezig is, signaleerde bij zijn klanten de behoefte aan een totaalpakket. Immers waar gegraven wordt, wordt gebouwd en is er vaak behoefte aan een hoogwerker.

Tevens zal deze hoogwerker ingezet worden voor hoveniers- en bomensnoeiwerk waarbij steeds aanscherpende Arbo eisen het gebruik van een graafmachine met hoogwerkerbak bemoeilijkt. Damsteegt speelt daarmee in op vraag naar een totaalpakket.

De Nagano NA 180 JA heeft een werkhoogte van circa 20 meter, een draagvermogen van 227 kilogram en de telescopische functie in combinatie met de knikkende functie, op rupsen, maken deze machine uniek.

De Kato HD 820-V is een 22 ton wegende rupsgraafmachine. De Mitsubishi 4-cilinder Tier III motor heeft een vermogen van 160 pk en een maximale bakkracht van 159 kN. De compleet vernieuwde werkplek, het lage brandstofverbruik en het lage geluidsniveau bewijzen dat, in dit nieuwe model van Kato, de nieuwste techniek samenkomt met een compleet nieuw design.
Nadere informatie kan worden opgevraagd bij leverancier Studio – Barend Kemp (De Meern).

Reageer op dit artikel