nieuws

Continental ontvangt Award van MAN

Geen categorie

Het certificaat van MAN Bedrijfswagens AG slaat in het kort de spijker op de kop: “De goede en innovatieve samenwerking met Continental AG wordt weerspiegeld in ons jarenlange partnerschap. Continental AG bewijst haar betrouwbaarheid door haar commitment voor stiptheid en kwaliteit. Bovendien is Continental bij knelpunten in de levering telkens weer op korte termijn ingesprongen, en heeft er zodoende feitelijk toe bijgedragen dat wij in 2007 voor alle voertuigen banden konden leveren.”

Continental ontvangt Award van MAN

MAN kent de Trucknology Supplier Award ieder jaar toe aan circa tien leveranciers. Daarbij worden betrouwbaarheid, rendabiliteit en innovatief design beoordeeld, alsook de technische competentie, hoog kwaliteits- en kostenbewustzijn en de logistiek. Bij nieuwe producten gaat de ontwikkeling van het voertuig hand in hand met de ontwikkeling van de banden. Hierdoor wordt al in een vroeg stadium gegarandeerd dat nieuwe producten tijdig in productie worden genomen.

Peter Matzke leidt binnen de bedrijfswagenbanden-afdeling het internationale basisuitrustingsbedrijf. De toekenning ziet hij als bevestiging van het werk van de afgelopen jaren: “Wij willen de aanspraak op de award met al onze prestaties rechtvaardigen. Doorslaggevend voor ons hierbij zijn uiteraard tevreden basisuitrustingsklanten. Daarom zijn mijn team en ik erg blij met deze prijs.”

Reageer op dit artikel