nieuws

BIA viert 60ste verjaardag met bruisend feest

Geen categorie

BIA viert dit jaar zijn zestigste verjaardag en zet dit feest luister bij met de organisatie van de ‘BIA Family Days’ in de zandgroeve van Mont-Saint-Guibert op 13 en 14 september.

BIA viert 60ste verjaardag met bruisend feest

Inschrijvingen: www.bia.be/60.

BIA kondigt aan “met gepaste trots en groot enthousiasme” haar 60-jarig bestaan te vieren. Met op het feestprogramma: in situ demonstraties van niet minder dan 25 kleine en grote machines voor openbare werken, grondverzet, sloop, recycling en de ontginning van steengroeven, evenals een waaier aan hoogwaardige accessoires.

Daarnaast is er ook plaats voor meer feestelijke en ludieke activiteiten, zoals een demonstratie van wereldkampioen BMX Trial Kenny Belaey, interactieve breakdanceshows door de groep Xplosive en, speciaal voor de kinderen, goochelaars, springkastelen, een klimmuur, een BMX-parcours, speleogrotten enzovoorts.

Dat alles vindt plaats onder het genot van een bord paella, een pakje friet of een andere snack, een ijsje, een stukje taart en een drankje.
Kortom: al wat nodig is om klein en groot op aangename wijze te vermaken, bezig te houden, te verwennen en te laten genieten.

BIA is al sinds 1948 gespecialiseerd in het dealerschap en het onderhoud van uitrustingen voor grondverzet en openbare werken, steengroeven en mijnen, evenals voor sloop en recycling. De onderneming verdeelt haar compact materieel eveneens via haar Utility Partners, een netwerk van gespecialiseerde partners die over geheel België verdeeld zijn. BIA is daarnaast ook actief in Nederland, het Groothertogdom Luxemburg, Centraal- en West-Afrika.

Reageer op dit artikel