nieuws

AgroVak 2008 bijna volgeboekt

Geen categorie

AgroVak Holland 2008 is nu al bijna volgeboekt. De inschrijvingen voor dit landelijke vakevenement voor agrarisch Nederland stroomden de afgelopen maanden binnen, waardoor nagenoeg het hele Brabanthallencomplex in Den Bosch al drie maanden voor aanvang is uitverkocht. Bedrijven die nog interesse in deelname hebben, moeten zich dus snel aanmelden.

AgroVak 2008 bijna volgeboekt

Op deze tweejaarlijkse beurs voor landbouwmechanisatie presenteren ruim 200 importeurs, fabrikanten en dealers zich aan de agrarische en loonwerksector. Zij tonen de allernieuwste ontwikkelingen. De meest opvallende producten worden beloond met de AgroVak Award, een innovatieprijs toegekend door een deskundige vakjury.

De tienduizenden bezoekers uit Nederland en België die worden verwacht, krijgen met één bezoek aan AgroVak een compleet overzicht van de toekomst van de landbouwmechanisatie.

AgroVak Holland vindt plaats van dinsdag 9 tot en met vrijdag 12 december 2008 in de Brabanthallen in Den Bosch. Een locatie die zowel per eigen als openbaar vervoer goed bereikbaar is, met prima parkeergelegenheid.
De beurs is dagelijks voor vakbezoekers open van 10 tot 18 uur.
Alle actuele informatie is te vinden op www.agrovak.nl.

Reageer op dit artikel