nieuws

Actros 2548 LS voor Nijhoff Grindmaatschappij

Geen categorie

Recentelijk heeft Nijhoff Grindmaatschappij uit Nijverdal een nieuwe Actros 2548 LS met hefbare voorloopas in gebruik genomen.

Actros 2548 LS voor Nijhoff Grindmaatschappij

De Actros, die in samenwerking met bedrijfswagendealer Baan Twente is geconfigureerd, zal door Nijhoff worden ingezet voor het vervoer van grind en andere verdichtingsmaterialen.

Om het vervoer van zware verdichtingsmaterialen probleemloos uit te kunnen voeren, werd in overleg, gekozen voor een Actros 2548 LS 6×2 met een hefbare voorloopas.

Met zijn 480 pk sterke motor is de truck niet alleen zeer krachtig, maar dankzij de 12-traps Mercedes PowerShift automatische versnellingsbak, ook nog eens zeer zuinig in het brandstofverbruik.

Passen en meten
Voor een optimale verdeling van het gewicht heeft Baan Twente de voorloopas laten aanpassen. Deze as is niet alleen gestuurd, maar ook nog eens hefbaar. Ook is een grotere brandstoftank met een inhoud van 650 liter in het chassis verwerkt. Daarnaast is de trekker voorzien van een hydraulisch systeem voor het kiepen van de oplegger. Achter de cabine versterken twee staande uitlaatpijpen het imposante karakter van de Actros.
Voor een extra comfort is de trekker uitgerust met het Drivers Line Prestige pakket.

Reageer op dit artikel