nieuws

Aanhoudingen na vondst gestolen bouwmachines

Geen categorie

In een loods aan de Van Meelweg in Almelo werden door de politie goederen aangetroffen die mogelijk allemaal of alleszins gedeeltelijk van diefstal afkomstig zijn.

Aanhoudingen na vondst gestolen bouwmachines

Aangetroffen werden een tractor en een dieplader, waarvan door een 38-jarige man uit Appelscha aangifte was gedaan, een graafmachine, eigendom van een 33-jarige inwoner van Nijeveen en een grondzeefmachine van een 41-jarige man uit Rouveen.

Naast deze machines werden ook nog een aantal bromfietsen, een tweetal tractoren en twee shovels aangetroffen, waaraan de herkomst nog niet is achterhaald, maar waarvan ook het vermoeden bestaat dat deze van diefstal afkomstig zijn.

Het onderzoek werd voortgezet en naar aanleiding hiervan werd in de loop even later ook een 35-jarige man uit Witharen en een 34-jarige man uit Heemserveen aangehouden.

De aangetroffen machines, waarvan de herkomst bekend is, zijn ondertussen in opdracht van justitie aan de rechtmatige eigenaren teruggeven. Naar de herkomst van de overige machines wordt nog onderzoek gedaan.

Sms Alert
Deze zaak is mede opgelost dankzij SMS alert van Entreeding.com. Entreeding meldt per SMS aan mensen uit de branche in het hele land als er ergens een machine is gestolen, met het verzoek om contact op te nemen met de gedupeerde eigenaar als men iets heeft gezien.

Reageer op dit artikel