nieuws

Powerscreen Warrior 1800 voor metaalhandel Gerrits

Geen categorie

Marijs Recyclingtechniek uit Mariënberg heeft op de vestiging in Helmond bij Gebr. Gerrits metaalhandel BV een speciaal op wens van de klant gebouwde Powerscreen Warrior 1800 in gebruik gesteld.

Powerscreen Warrior 1800 voor metaalhandel Gerrits

De in Ierland geproduceerde Powerscreen is voorzien van een dubbeldekse zeefbox met een lengte van 4800 millimeter. De zeefbox van de Warrior heeft standaard een amplitude van 12 millimeter, waardoor de zeef erg “ agressief “ is voor het te zeven materiaal. Hierdoor is het mogelijk om zelfs zeer natte, kleverige en in elkaar hakende producten te zeven .

De nieuw geleverde Warrior is voorzien van een hydraulisch te liften zeefbox, zodat het wisselen van zeefdekken sneller kan worden uitgevoerd. Ook wordt het zuiver maken van de zeef bij het wisselen van te zeven materiaal eenvoudiger.

Na goed overleg tussen Marijs Recyclagetechniek en de heren Gerrits is de Warrior uitgevoerd met twee Master Magnet bovenband magneten. De magneet boven de zijafvoerband kan eenvoudig voor transport worden gedemonteerd zodat de zeefmachine ook op de andere vestigingen van Gebr. Gerrits – in Oss, Den Bosch en Born – ingezet kan worden. Tevens is de Warrior voorzien van een speciaal gesneden bovendek uit hardox waardoor er minder materiaal kan blijven haken in het zeefdek.

De Powerscreen Warrior is tevens voorzien van een door Marijs gemonteerde afstandbediening waardoor het mogelijk is de machine op afstand in- en uit te schakelen en hem te laten rijden.

Reageer op dit artikel