nieuws

Manitou viert groots jubileumfeest

Geen categorie

Manitou Benelux viert haar 50e verjaardag (1958-2008) met de tweede editie van de Manitour. Voor die gelegenheid zullen meer dan 50 machines worden voorgesteld uit de bouwwereld, de landbouw, de logistiek en de industrie.

Manitou viert groots jubileumfeest

Voor de bouwsector zal een ruime vertegenwoordiging van het MT en MRT-gamma aanwezig zijn met onder andere de grootste roterende verreiker (MRT 3050) op de markt. Daarnaast wordt ook het volledige gamma elektrische en verbrandingsheftrucks getoond in de hefcategorie 1.5 tot 7 ton in de uitvoeringen industrieel, semi-industrieel (MSI) en ruw terrein of 4WD.

Ook alle Manitou hoogwerkers zijn vertegenwoordigd, waaronder een nieuw model compacte verticale (60V) hoogwerker met een werkhoogte van 6 meter. Tenslotte zijn ook de door Manitou Benelux geïmporteerde Thaler knikladers vertegenwoordigd.

Gratis entree
Net zoals bij de eerste Manitour editie in 2006 worden doorlopende demonstraties gegeven en is er de mogelijkheid bepaalde machines te testen.

De Manitour wordt op 26 en 27 september gehouden in de evenementenhal in Gorinchem. De toegang en consumpties zijn gratis. Het wordt aangeraden zich op voorhand te registreren op de Manitou website.
Openingstijden: vrijdag 10.00-22.00 uur, zaterdag 10.00-16.00 uur.

Reageer op dit artikel