nieuws

Kuiken Machinistendag 2008

Geen categorie

Op zaterdag 20 september 2008 vormt de showroom en het demoterrein van Kuiken N.V. in Emmeloord het toneel van de Kuiken Machinistendag 2008.

Kuiken Machinistendag 2008

Net als voorgaande jaren bestaat het ochtendprogramma uit een theoretisch gedeelte waarbij de deelnemers worden geïnformeerd over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van het Volvo en Sennebogen materieel. Na de lunch staan de Volvo en Sennebogen machines op het demoterrein klaar voor de deelnemers.

Opdrachten
Er moeten door de deelnemers verschillende opdrachten worden uitgevoerd om zo kans te kunnen maken op eerste plaats van de Kuiken Machinistendag 2008. Aan het einde van deze enerverende dag wordt er op gezellige wijze afgesloten met een hapje en een drankje.

Deelname gratis
De jaarlijkse Kuiken Machinistendag start ’s ochtends rond 08.15 uur en eindigt om ongeveer 16.00 uur. Deelname is mogelijk voor machinisten van verschillende typen machines en van verschillende merken, iedere machinist is dus van harte welkom. Opgeven vooraf voor de Kuiken Machinistendag is noodzakelijk en kan per e-mail via: machinistendagen@kuiken.nl. Deelname aan de Kuiken machinistendag is gratis.

Reageer op dit artikel