nieuws

Kramp gaat de hoogte in met Jungheinrich

Geen categorie

Jungheinrich uit Alphen a/d Rijn leverde vorige week vier hoogbouwtrucks, drie verticale ordertrucks en twee reachtrucks af bij Kramp in Varsseveld.

Kramp gaat de hoogte in met Jungheinrich

Jan Frans Berends, stafmedewerker Operations bij Kramp Varsseveld : “Wij bouwen hier in Varsseveld een nieuw distributiecentrum met een oppervlakte van 9.300 vierkante meter. De totale bebouwde oppervlakte komt hiermee op zo’n 23.200 vierkante meter. Daarbij komt dat we zo’n zes bulkmagazijnen in en rondom Varsseveld gaan onderbrengen in het nieuwe distributiecentrum. Je begrijpt dat binnen zulke oppervlakten het aantal rijbewegingen groot is en het aanleveren en vullen van artikelen van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat gesmeerd moet lopen.”

Voor Kramp Varsseveld reden om op zoek te gaan naar efficiënt en goed materiaal. “Met Jungheinrich zaten we redelijk snel op één lijn. Ze boden ons kwalitatief goede trucks; ergonomisch, energiezuinig en veilig. We gaan de trucks met name inzetten voor het wegzetten van bulk en het aanhalen van goederen voor het pickproces. In het nieuwe pand hebben we inductie aangebracht, zodat de trucks daar binnen de stellingen blijven. Dat beperkt rijschade tot een minimum en maakt de besturing erg eenvoudig.”

Foto: Overdracht van de trucks door Ivo Buitelaar (Adviseur/Verkoper Logistieke Systemen Jungheinrich) en Jan Frans Berends (Stafmedewerker Operations Kramp).

Reageer op dit artikel