nieuws

Keestrack Novum afgeleverd bij Wolfs Oisterwijk

Geen categorie

Van Bemmel Machine Import BV uit IJsselstein leverde onlangs een nieuwe Keestrack Novum 4215 rupsmobiele 3 fractie schudzeef af bij de firma Wolfs BV uit Oisterwijk.

Keestrack Novum afgeleverd bij Wolfs Oisterwijk

Deze nieuwe Keestrack Novum wordt aangedreven door een watergekoelde Deutz dieselmotor van 100 PK. De zeefbox, die 4200 millimeter lang en 1500 millimeter breed is, is hydraulisch in hoogte verstelbaar.

De bunker is uitgevoerd met een zeer robuuste stalen platenband en heeft een inhoud van 7 kubieke meter.

De transportband van de grove fractie heeft een lengte van 5.000 millimeter , terwijl de beide zijbanden ( fijn en middenfractie) zelfs 8.500 millimeter lang zijn..

Het eigen gewicht van deze nieuwe Novum bedraagt 25,5 ton .

Wolfs Aannemingsbedrijf BV houdt zich voornamelijk bezig met het uitvoeren van werken in grond- en wegenbouw. Daarnaast zijn er activiteiten in puinrecycling en vervoer van afvalcontainers voor diverse opdrachtgevers. Tevens wordt overige dienstverlening uitgevoerd zoals zandlevering, verhuur van vrachtauto’s en machines, machinaal veegwerk en calamiteitendienstverlening. Bij het bedrijf zijn circa 25 mensen werkzaam, waarvan een groot deel reeds jaren in dienst is.

Nadere informatie: Van Bemmel Machine Import BV.

Reageer op dit artikel