nieuws

Jenz maakt recyclingvloot Van Moer compleet

Geen categorie

Van Bemmel Machine Import uit IJsselstein leverde recentelijk de vijfde recycling machine aan Hector Van Moer Recycling uit Melsele – België.

Jenz maakt recyclingvloot Van Moer compleet

Nadat eerder geïnvesteerd werd in een Haas langzaamdraaiende voorbreker, een Keestrack 4518 Frontier 3 fractie schudzeef op rupsen en een Backers 5700 3MA rupsmobiele 3 fractie sterrenzeef met een Goudsmit non-ferro scheidingsinstallatie, investeerde van Moer Recycling nu in een nieuwe Jenz AZ 660 verkleiningsmachine voor het verhakselen van (voorverkleind ) groenafval en sloophout.

De door Van Bemmel geleverde Jenz is uitgevoerd met de nieuwe Tier III Mercedes-Benz dieselmotor van 490 Pk en heeft een verlengde afvoerband, uitgevoerd met koprolmagneet met ijzer opvangbak. Andere opties zijn rij-aandrijving, automatische smering, afstandsbediening en een hydraulische kieptrechter.

Hector Van Moer & Zonen is een familiebedrijf dat is gespecialiseerd in grond- en afbraakwerken. Naast het verwerken van steenpuin en het vermalen van afvalhout maakt ook bodemsanering de laatste jaren deel uit van de diensten van Hector Van Moer Recycling.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels