nieuws

Jenz maakt recyclingvloot Van Moer compleet

Geen categorie

Van Bemmel Machine Import uit IJsselstein leverde recentelijk de vijfde recycling machine aan Hector Van Moer Recycling uit Melsele – België.

Jenz maakt recyclingvloot Van Moer compleet

Nadat eerder geïnvesteerd werd in een Haas langzaamdraaiende voorbreker, een Keestrack 4518 Frontier 3 fractie schudzeef op rupsen en een Backers 5700 3MA rupsmobiele 3 fractie sterrenzeef met een Goudsmit non-ferro scheidingsinstallatie, investeerde van Moer Recycling nu in een nieuwe Jenz AZ 660 verkleiningsmachine voor het verhakselen van (voorverkleind ) groenafval en sloophout.

De door Van Bemmel geleverde Jenz is uitgevoerd met de nieuwe Tier III Mercedes-Benz dieselmotor van 490 Pk en heeft een verlengde afvoerband, uitgevoerd met koprolmagneet met ijzer opvangbak. Andere opties zijn rij-aandrijving, automatische smering, afstandsbediening en een hydraulische kieptrechter.

Hector Van Moer & Zonen is een familiebedrijf dat is gespecialiseerd in grond- en afbraakwerken. Naast het verwerken van steenpuin en het vermalen van afvalhout maakt ook bodemsanering de laatste jaren deel uit van de diensten van Hector Van Moer Recycling.

Reageer op dit artikel