nieuws

Firestone introduceert nieuwe Duraforce Utility

Geen categorie

Firestone heeft in Nederland met de Duraforce Utility een compleet nieuwe band voor lichte industriële toepassingen geïntroduceerd. De Duraforce Utility – die zich bij uitstek leent voor montage onder graafmachines, compacte wielladers en verreikers – biedt optimale grip, stabiliteit en bescherming tegen scherpe objecten.

De nieuwe Firestone Duraforce Utility is bovendien zeer sterk en duurzaam. Dankzij een nieuw blokpatroon in het loopvlak dat uitsluitend is ontworpen voor industriële toepassingen biedt de Duraforce Utility een perfecte grip op een harde ondergrond. Dankzij de brede en vlakke loopvlakcontour kent de Duraforce Utility een comfortabel rijgedrag en een gelijkmatige loopvlakslijtage. Dat is mede te danken aan het loopvlakpatroon dat verder geoptimaliseerd is met behulp van ‘Finite Element Analysis’. Dit geoptimaliseerde loopvlak en de gelijkmatige loopvlakslijtage verlengen de levensduur van de band aanzienlijk.

Firestone levert de nieuwe band in zeven maatvoeringen: • 340 / 80 R18 • 405 / 70 R18 • 335 / 80 R20 • 365 / 80 R20 • 400 / 70 R20 • 460 / 70 R24 en • 480 / 80 R26. De Duraforce Utility is in Nederland leverbaar via het officiële Firestone-bandennetwerk.

Reageer op dit artikel