nieuws

Bobcat viert 50e verjaardag

Geen categorie

Bobcat viert dit jaar zijn 50e verjaardag. Om de feestvreugde met iedereen te kunnen delen, heeft Bobcat de website www.50-bobcat.eu/

, die speciaal is gewijd aan deze gebeurtenis, online gezet. De website laat zich lezen als een historische terugblik, geïllustreerd met foto’s en verhalen, die aantonen dat de geschiedenis van Bobcat in de eerste plaats een geschiedenis is van mensen.

Bobcat viert 50e verjaardag

Neil Woodfin, President van Bobcat EMEA: “Op de nieuwe website vertellen we het verhaal achter het succes van het merk Bobcat de voorbije 50 jaar, van de wieg van het bedrijf in de VS tot de ontwikkelingen in de EMEA markt met Europa, het Midden-Oosten en Afrika. Via de website willen we iedereen die een Bobcat verhaal heeft, aanmoedigen om deel te nemen aan de schrijfwedstrijd Wat heeft Bobcat voor mij gedaan. “
Op 1 oktober 2008 zal een jury het winnende verhaal kiezen. De schrijver ervan wint een reis van vijf dagen voor twee personen naar de Verenigde Staten. Tijdens deze reis kan de winnaar bovendien een bezoek brengen aan de geboorteplaats van Bobcat in North Dakota.

Reageer op dit artikel