nieuws

Ad Hofmans kiest voor New Holland

Geen categorie

Ad Hofmans Hedel BV heeft na zorgvuldige afweging gekozen voor twee nieuwe New Holland graafmachines. Het comfort voor de machinist, de kwaliteit van de machine en de prettige bediening hebben bij de keuze de doorslag gegeven.

Ad Hofmans kiest voor New Holland

Ad Hofmans Hedel BV startte in 1998 en heeft inclusief zzp-ers twintig medewerkers in dienst. Het bedrijf is werkzaam in de GWW en cultuurtechniek. Hiervoor zullen de nieuwe machines worden ingezet. De E 9 SR is een binnendraaiende 1 ton zware machine die is uitgerust met sloopsorteerfunctie, hydraulische snelwisselaar en uitschuifbare onderwagen.

De E 80 MSR is een compact draaiende 8,5 tonner. Deze graafmachine is standaard uitgerust met een geluidsarme cabine, climaatcontrol, brandstofvulpomp en schuifblad. Tevens is er voor Ad Hofmans Hedel BV een sloopsorteerfunctie, kraanbek, hydraulische snelwisselaar en startonderbreking op gebouwd.

De machines zijn door de Importeur van New Holland, de Bruycker BV afgeleverd in de bedrijfskleur van Ad Hofmans Hedel BV. De sleutels werden overhandigd door verkoper Kees van den Bogert aan Jan-Willem en Ad jr Hofmans.

Reageer op dit artikel