nieuws

W&H focust voor verdichting op Ammann

Geen categorie

Wynmalen & Hausmann Groep (W&H) houdt zich bezig met de import van hoogwaardig materieel op het gebied van grondverzet en wegenbouw. Bekend zijn de importeurschappen van ondermeer Liebherr en Ammann-Yanmar en Ammann. Met ingang van deze maand is de verkoop van nieuwe asfaltafwerkmachines beëindigd. De verkoop van verdichtingsmaterieel wordt nu geheel op het Ammann programma geconcentreerd.

W&H focust voor verdichting op Ammann

W&H en haar vestiging ARB te Nijehaske zullen nadrukkelijk klanten blijven ondersteunen voor wat betreft service, onderhoud, verhuur en onderdelenvoorziening voor alle wegenbouwmachines. Nu nog meer merkonafhankelijk. Tengevolge van gerealiseerde en verder te verwachten groei, wordt voor ARB thans nieuwbouw te Heerenveen opgestart.

Het hoofdkantoor van Wynmalen & Hausmann, is gevestigd te Heteren. Daarnaast zijn er vestigingen in Hengevelde (Pelle Service), Hoogerheide (Bouwmachines Hoogerheide), Maasbracht, (Nemaasko), Purmerend (W&H) en Nijehaske (ARB).

De Wynmalen & Hausmann groep maakt deel uit van Citadel Industries BV. De bedrijven binnen de Citadel Industries groep zijn betrokken bij de wereldwijde productie en marketing van machines, systemen en componenten voor de bouw, wegenbouw, aardebewerking en transport, landbouw, landschapsonderhoud. Logistiek (materiaal), automobiel en raffinaderij sectoren. Citadel Industries is onderverdeeld in twee divisies: OEM en Trade. De Trade divisie heeft de focus op de import en distributie van machines. Bekende merken in Nederland zijn John Deere, Liebherr, Ammann-Yanmar, Yale en Ammann.

Reageer op dit artikel