nieuws

Nieuwe Volvo L 45 B voor De Jong uit Ridderkerk

Geen categorie

Zand- en grondhandel P. de Jong BV, gevestigd in Ridderkerk, ruilt na 19 trouwe dienstjaren haar Volvo L 30 laadschop in voor een nieuwe Volvo L 45 B.

Nieuwe Volvo L 45 B voor De Jong uit Ridderkerk

De activiteiten van het bedrijf bestaan uit het leveren van zand, grind en grond aan bedrijven en particulieren. De Jong, gevestigd aan de haven van Ridderkerk, beschikt over een eigen loswal met op- en overslag mogelijkheden.

Naast de nieuwe Volvo L 45 B, veschikt de onderneming over een MAN 3-zijdige 6×4 kieper met een 20 ton/meter laad-los kraan en over een MAN 3-zijdige 6×6 kieper met een 16 ton/meter laad-los kraan. Deze auto met kraan wordt ingezet bij de bezorging van diverse materialen, zowel bij bedrijven als bij particulieren.

Foto: oud en nieuw, gebroederlijk naast elkaar.

Reageer op dit artikel