nieuws

Nieuwe Komatsu PC 88 MR-6 voor Boonstra Kraanverhuur

Geen categorie

Firma Boonstra Kraanverhuur uit Giekerk nam deze week een nieuwe Komatsu PC 88 MR-6 midigraafmachine in ontvangt van BIA Accountmanager Paul Visscher.

Nieuwe Komatsu PC 88 MR-6 voor Boonstra Kraanverhuur

De PC 88 MR-6 is een nagenoeg binnendraaiende machine. Hij kent slechts 153 millimeter oversteek buiten de rupsen bij het zwenken. Een ideale machine voor werkzaamheden in nauwe ruimtes zoals in de stad, in de nabijheid van gebouwen.

Deze PC88MR-6 is inmiddels de zevende Komatsu machine die Boonstra Kraanverhuur in haar machinepark heeft opgenomen .

Technische specificaties Komatsu PC 88 MR-6: • krachtige Komatsu motor, 51 kW/ 69 PK • bedrijfsgewicht 8.490 kilogram • verlengde arm af-fabriek, 2.250 millimeter • schuifdeur, voor een ruime in- en uitstap • roadliner 450 millimeter • volledige werklamp uitrusting • HCU C af-fabriek (alle functies) • hydraulische snelwissel voorbereiding af-fabriek • PPC servo joystick bediening en • CLSS (Closed Load Sensing System).

Nadere informatie: BIA BV (Zutphen)

Reageer op dit artikel